• 6 jaar garantie op nieuwe motoren
  • Officieel dealer van alle topmerken
  • Persoonlijk thuisbezorgd
  • Montage mogelijk
0512 764 766 ma t/m vr 9:00-18:00

Handige accessoires voor je buitenboordmotor

Filteren

Vertrouwd online buitenboordmotor-accessoires kopen

Of je nu een nieuwe of gebruikte buitenboordmotor koopt, je gaat voor maximaal vaarplezier. Daar stem je je keus op af. Het aantal pk’s, de toegepaste verbrandingstechniek, het start- en besturingssysteem, het draaggewicht en installatiegemak, het zijn allemaal factoren die van invloed zijn op je beleving op het water.

Ben je al langer eigenaar van een boot, dan weet je meestal precies welke eisen je aan je volgende buitenboordmotor stelt. Maar als je op het punt staat om het plezier van varen en watersport te gaan ontdekken, zit je misschien met veel vragen. Je hebt bijvoorbeeld een mooie boot op het oog, maar nog geen idee wat voor buitenboordmotor daar bij past en aan welke kosten je moet denken. Neem voor een vrijblijvend maar deskundig advies gerust contact op met onze klantenservice.

Heb je de ideale krachtbron voor je boot gevonden? Vraag je af of je over alle aanvullende buitenboordmotor-accessoires beschikt om maximaal en zorgeloos van je vaaravonturen te genieten. Beknibbel bijvoorbeeld niet op de kwaliteit van de olie die je voor je motor gebruikt. Met de juiste olie gaat je buitenboordmotor langer mee en haal je er de optimale prestaties uit.

Met een extra brandstoftank vergroot je je actieradius. Geen slecht idee, want tijdens het varen kun je de tijd en afstanden snel uit het oog verliezen. Denk ook aan buitenboordmotor-accessoires die je comfort vergroten, zoals stuursets. En vergeet niet je buitenboordmotor te beveiligen tegen diefstal of onbevoegd gebruik. Ook het volgende vaarseizoen wil je ervan genieten!

Buitenboordmotor-accessoires die je bij ons bestelt, krijg je binnen twee werkdagen thuisbezorgd, tenzij anders vermeld. Voor bestellingen tot € 100,- rekenen we € 10,- verzendkosten. Vanaf € 100,- is bezorging in heel Nederland gratis. Ook afhalen in Ureterp is gratis.