• 6 jaar garantie op nieuwe motoren
  • Officieel dealer van alle topmerken
  • Persoonlijk thuisbezorgd
  • Montage mogelijk
0512 764 766 ma t/m vr 9:00-18:00

Waterafscheider 150-350 PK

Deze Suzuki waterafscheider/brandstoffilter verwijdert vuil, water en vocht uit de brandstof voordat dit in de pompen en het inspuitsysteem komt. Je plaatst de waterafscheider in de boot tussen de motor en de brandstoftank. Het filter in deze afscheider heeft een dichtheid van 10 micron en filtert 99% van het water uit de brandstof. Door middel van het rode balletje kun je het waterniveau direct in één oogopslag zien. Deze waterafscheider is geschikt voor elk merk en elke boot van 150 pk t/m 350 pk.

Waarom een waterafscheider?

Bij buitenboordmotoren is het schoonhouden van de brandstof zeer belangrijk. Vervuilde brandstof kan namelijk zorgen voor vermindering in prestaties en een snelle motorslijtage. Een waterafscheider in combinatie met brandstoffilter zorgt ervoor dat alles wat brandstof kan vervuilen (water, vocht en vuil) uit de brandstof wordt gehaald. Het filter zorgt ervoor dat de leidingen niet verstopt raken, zodat de motor goed blijft lopen.

Andere waterafscheiders

Op BuitenboordmotorWereld.nl kun je ook de volgende waterafscheiders bestellen:

€ 175,- Direct bestellen
  • USP pictogram
    Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8!
USP pictogram

Gratis verzending vanaf € 100,-

Bij bestellingen van € 100,- of meer is de verzending gratis. Daaronder brengen we € 8,- aan verzendingskosten in rekening. Desgewenst kun je je buitenboordmotor-accessoires ook gratis afhalen in Ureterp (Friesland).

USP pictogram

Binnen 14 dagen retour

Je kunt je bestelling binnen 14 dagen kosteloos retourneren. Je betaalt alleen de verzendkosten. Als het geretourneerde product onbeschadigd is, storten we het aankoopbedrag binnen 30 werkdagen terug op je bankrekening.

USP pictogram

Altijd 1 jaar garantie

Online buitenboordmotor-accessoires kopen bij BuitenboordmotorWereld.nl is vertrouwd en safe. Op al onze accessoires heb je één jaar garantie.

Bestellen

Waterafscheider 150-350 PK bestellen

  • Wil je het product gratis afhalen in Ureterp of zorgeloos laten bezorgen door onze partner PostNL?
  • Door dit bestelformulier te versturen, ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid en de leveringsvoorwaarden.

Waterafscheider 150-350 PK € 175,-
Afhalen of bezorgen?
Totaal
€ 175,-
Alles voor je motor

Onderdelen

Onderdelen nodig voor je bestaande buitenboordmotor? Geef je bestelling aan ons door en wij gaan voor je op zoek. In ons magazijn of in ons netwerk.

Bestel jouw onderdelen

Ga voor een scherpe deal

Profiteer van onze ervaring in gebruikte buitenboordmotoren en ruil je motor snel en eenvoudig in. Binnen één werkdag doen we je een eerlijk voorstel.

Motor inruilen

Veelgestelde vragen

Wat is een waterafscheider?

Een waterafscheider verwijdert vuil, water en vocht uit de brandstof voordat dit in de pompen en het inspuitsysteem komt. Het filter in deze waterafscheider heeft een dichtheid van 10 micron en filtert 99% van het water uit de brandstof.

Hoe werkt een waterafscheider?

Een waterafscheider verwijdert vuil, water en vocht uit de brandstof voordat dit in de pompen en het inspuitsysteem komt. Zo blijft de motor goed lopen. Je plaatst de waterafscheider in de boot tussen de motor en de brandstoftank.

Hoe werkt een Vochtafscheider?

Een vochtafscheider verwijdert vuil, water en vocht uit de brandstof. Zo kan dit niet in de pompen en het inspuitsysteem komen. Je plaatst de waterafscheider in de boot tussen de motor en de brandstoftank.

Waar koop je een waterafscheider?

Een waterafscheider koop je bij BuitenboordmotorWereld.nl. We hebben waterafscheiders van Suzuki en Yamaha, alhoewel ze voor elk merk geschikt zijn. We hebben diverse afscheiders voor verschillende soorten boten en motoren.