• 6 jaar garantie op nieuwe motoren
  • Officieel dealer van alle topmerken
  • Persoonlijk thuisbezorgd
  • Montage mogelijk
0512 764 766 ma t/m vr 9:00-18:00

Yamalube Fuel Stabiliser & Conditioner

Yamalube Fuel Stabiliser & Conditioner is een additief om aan de brandstof toe te voegen. Het beschermt en reinigt het gehele brandstofsysteem, zowel tijdens het vaarseizoen als de winteropslag. Voeg deze additief bij elke tankbeurt aan de brandstof toe om problemen en de negatieve effecten van ethanol te voorkomen. Het middel is gemakkelijk in gebruik door middel van de handige doseerfles. Alleen geschikt voor buitenboordmotoren.

De inhoud van de Yamalube Fuel Stabiliser & Conditioner is 250 ml. Dit is goed voor ongeveer 200 liter brandstof.

Advies: Tank geen Euro 95 (E10) brandstof, maar tank de dure variant brandstof. Voorbeelden: Euro 98, Super Plus, Shell V-Power, BP Ultimate.

€ 15,- Direct bestellen
  • USP pictogram
    Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8!
USP pictogram

Gratis verzending vanaf € 100,-

Bij bestellingen van € 100,- of meer is de verzending gratis. Daaronder brengen we € 8,- aan verzendingskosten in rekening. Desgewenst kun je je buitenboordmotor-accessoires ook gratis afhalen in Ureterp (Friesland).

USP pictogram

Binnen 14 dagen retour

Je kunt je bestelling binnen 14 dagen kosteloos retourneren. Je betaalt alleen de verzendkosten. Als het geretourneerde product onbeschadigd is, storten we het aankoopbedrag binnen 30 werkdagen terug op je bankrekening.

USP pictogram

Altijd 1 jaar garantie

Online buitenboordmotor-accessoires kopen bij BuitenboordmotorWereld.nl is vertrouwd en safe. Op al onze accessoires heb je één jaar garantie.

Bestellen

Yamalube Fuel Stabiliser & Conditioner bestellen

  • Wil je het product gratis afhalen in Ureterp of zorgeloos laten bezorgen door onze partner PostNL?
  • Door dit bestelformulier te versturen, ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid en de leveringsvoorwaarden.

Yamalube Fuel Stabiliser & Conditioner € 15,-
Afhalen of bezorgen?
Totaal
€ 15,-
Alles voor je motor

Onderdelen

Onderdelen nodig voor je bestaande buitenboordmotor? Geef je bestelling aan ons door en wij gaan voor je op zoek. In ons magazijn of in ons netwerk.

Bestel jouw onderdelen

Ga voor een scherpe deal

Profiteer van onze ervaring in gebruikte buitenboordmotoren en ruil je motor snel en eenvoudig in. Binnen één werkdag doen we je een eerlijk voorstel.

Motor inruilen

Veelgestelde vragen

Wat doet een additief?

De Yamalube Fuel Stabiliser & Conditioner brandstof additief beschermt en reinigt het gehele brandstofsysteem. Voeg deze additief bij elke tankbeurt aan de brandstof toe om problemen en de negatieve effecten van ethanol te voorkomen.

Waar kan ik additieven kopen?

De Yamalube Fuel Stabiliser & Conditioner brandstof additief is te koop bij BuitenboordmotorWereld.nl. Het flesje is € 15 en heeft een inhoud van 250 ml. Dit is goed voor ongeveer 200 liter brandstof.

Hoe additief gebruiken?

Voeg deze additief bij elke tankbeurt aan de brandstof toe om problemen en de negatieve effecten van ethanol te voorkomen. Het middel is gemakkelijk in gebruik door middel van de handige doseerfles.