• 6 jaar garantie op nieuwe motoren
  • Officieel dealer van alle topmerken
  • Persoonlijk thuisbezorgd
  • Montage mogelijk
0512 764 766 ma t/m vr 9:00-18:00
Honda buitenboordmotoren

Honda buitenboordmotoren

Kracht en prestaties in een zilveren verpakking.

Slimme technologie

Al meer dan vijftig jaar loopt Honda voorop in het ontwikkelen, testen en uitvoeren van innovaties in buitenboordmotor-technologie. Onder het motto Engineering for Life verlegt het gerenommeerde merk steeds weer grenzen. Daarbij ligt de nadruk op meer kracht en optimale prestaties bij steeds grotere brandstofefficiëntie. Honda stond aan de wieg van de 4-takt buitenboordmotor die de weg vrijmaakte naar stiller en schoner varen.

Breed assortiment

Honda Marine is van veel markten thuis. Van compacte, optimaal hanteerbare lichtgewicht motoren tot ‘zware jongens’ waarmee je zorgeloos de zee op kunt, het Honda-assortiment buitenboordmotoren is breed en gevarieerd. De vermogensrange loopt van 2,3 tot 250 pk. De verscheidenheid in uitvoeringen, technologische hoogstandjes en opties voor vaarplezier is indrukwekkend. Gemene deler: prestaties, efficiënte en betrouwbaarheid.

Zorgeloos varen met Honda

Vooral die betrouwbaarheid is een belangrijke factor. Honda heeft daarin een uitstekende staat van dienst. Innovaties in besturings- en koppeltechniek zorgen voor zekerheid in prestaties en vaargedrag. Verfijnde elektronica zorgt voor optimaal bedieningsgemak. Daarbij besteedt Honda systematisch aandacht aan efficiënte ontstekingstechnieken om zowel betrouwbaar als economisch te varen. De zilveren ‘Honda-look’ geeft de buitenboordmotoren extra glans.

Onze Honda occasions

Alles voor je motor

Onderdelen

Onderdelen nodig voor je bestaande buitenboordmotor? Geef je bestelling aan ons door en wij gaan voor je op zoek. In ons magazijn of in ons netwerk.

Bestel jouw onderdelen

Ga voor een scherpe deal

Profiteer van onze ervaring in gebruikte buitenboordmotoren en ruil je motor snel en eenvoudig in. Binnen één werkdag doen we je een eerlijk voorstel.

Motor inruilen

Honda buitenboordmotoren, al 50 jaar een herkenbare krachtbron op het water

Honda Marine is al meer dan 50 jaar een naam die staat als een huis in zowel de pleziervaart als de professionele vaart. Het internationale merk met de herkenbare zilveren uitstraling tekent voor een breed en gevarieerd assortiment buitenboordmotoren. Het aanbod begint met prettig hanteerbare, lichtgewicht draagbare buitenboordmotoren vanaf de capaciteits-klasse 2,3 pk en loopt op tot zeer krachtige V6 24 kleppen-motoren tot 250 pk onder de zilveren kap.

Honda buitenboordmotoren zijn gebruiksvriendelijk, veilig en betrouwbaar. Ze zijn gemaakt om zorgeloos te presteren bij minimaal onderhoud en een optimale balans in performance en brandstofgebruik. Honda Marine heeft belangrijke innovaties op haar naam staan. Mijlpalen zijn de introductie van de VTEC™-inlaatkleppentechniek, de BLAS™- ontstekings- techniek en de Direct Air-techniek die zorgt voor effectieve koeling van de buitenboord-motoren.

Technologische vernieuwing en verbetering staan bij Honda altijd in het teken van de ultieme balans in kracht en prestaties enerzijds en betrouwbaarheid en brandstofbesparing anderzijds. Ook investeert Honda in vernieuwingen die het gebruiksgemak van haar buitenboordmotoren vergroten. Denk aan intelligente besturing, slimme startopties, multifunctionele stuurhendels, afstandsbediening, Power Trim en Tilt en elektronische controlesystemen ter vergroting van comfort en veiligheid.

BuitenboordmotorWereld.nl beschikt over een breed Honda-aanbod. We kennen het assortiment en de eigenschappen van individuele Honda buitenboordmotoren goed en weten waar je op moet letten als je kiest voor dit wereldmerk. Voor een advies over vaarprestaties- en eigenschappen kun je bouwen op onze brede ervaring met de Honda-techniek. Je vindt bij ons zowel nieuwe als jonge gebruikte Honda buitenboordmotoren. Je bent altijd welkom voor een persoonlijk advies.