• 6 jaar garantie op nieuwe motoren
  • Officieel dealer van alle topmerken
  • Persoonlijk thuisbezorgd
  • Montage mogelijk
0512 764 766 ma t/m vr 9:00-18:00

Mercury buitenboordmotoren

Krachtige alleskunners in een brede range van vermogensklassen.

Innovatief en kwaliteit gedreven

Mercury is een gewaardeerde merknaam onder zowel watersporters als diegenen die beroepshalve veel op het water zitten. De bedrijfsgeschiedenis van Mercury vertelt een verhaal van gedrevenheid als het gaat om kwaliteit en innovatief vermogen. De performance van Mercury buitenboordmotoren is legendarisch, in alle vermogens-categorieën. Technologische vernieuwingen zijn steevast gericht op bedieningsgemak, vaarplezier en brandstofefficiëntie. De motoren zijn fraai gelijnd en voldoen aan de eisen van vandaag en morgen.

Ruime keuze in Mercury motoren

Verado, Pro XS, FourStroke, SeaPro. Het zijn klinkende serienamen uit het brede aanbod van Mercury buitenboordmotoren. Iedere serie heeft zijn specifieke karaktereigenschappen. Dat betekent dat je de keus en aankoop van een Mercury buitenboordmotor optimaal kunt afstemmen op je persoonlijke vaarwensen en –eisen. Het Mercury-programma begint met een brede keus uit compacte motoren van 2,5 tot 25 pk. De Verado 600 pk-serie is de zwaarste krachtbron in het Mercury-buitenboordsegment.

High performance

De engineers van Mercury focussen bij het ontwerpen en bouwen van hun buitenboordmotoren op betrouwbare performance. Dat geldt voor zowel de lichtgewicht draagbare modellen als voor de robuuste uitvoeringen. De motortechniek is gericht op topprestaties, soepele bediening en raffinement. Kracht en acceleratievermogen gaan hand in hand met een opvallend laag geluidsniveau en een gunstig brandstofrendement. Als tastbare resultaten van decennialange innovatie in buitenboordmotoren.

Scherp geprijsde Mercury occasions

Alles voor je motor

Onderdelen

Onderdelen nodig voor je bestaande buitenboordmotor? Geef je bestelling aan ons door en wij gaan voor je op zoek. In ons magazijn of in ons netwerk.

Bestel jouw onderdelen

Ga voor een scherpe deal

Profiteer van onze ervaring in gebruikte buitenboordmotoren en ruil je motor snel en eenvoudig in. Binnen één werkdag doen we je een eerlijk voorstel.

Motor inruilen

Mercury is het het sprankelende bewijs van decennialange innovatie in motortechniek

Mercury Marine, opgericht in 1939 in de VS, speelt al meer dan acht decennia een voorlopersrol op de internationale markt van buitenboordmotoren. De Amerikaanse fabrikant is bekend om haar vernieuwingsdrang in motortechniek en komt vrijwel jaarlijks met belangrijke nouveautés die op watersportbeurzen de show stelen. Eén van de meest recente innovaties was de integratie van Active Trim in zwaardere buitenboordmotoren. Dit systeem beweegt razendsnel automatisch mee met snelheidswisselingen en optimaliseert de prestaties, het brandstofgebruik en het bedieningsgemak.

Mercury legt in haar engineeringprogramma veel nadruk op de toepassing van intelligente, geïntegreerde SmartCraft-technologieën. Daarmee wordt de kracht van de buitenboordmotoren maximaal beheersbaar en neemt de avontuurlijke vaarbeleving toe. Dit geldt voor de buitenboordmotoren in de zwaardere vermogensrange, van 175 tot 600 pk, maar ook voor lichtere uitvoeringen, van 75-150 pk en de lichtere series die lopen van 60 pk tot 2.5 pk. Mercury tekent voor fraai gestroomlijnde krachtbronnen, waarin unieke transmissie- en besturingstechnieken zijn toegepast. Wat je ambities op het water ook zijn, je kunt rekenen op een soepele, stille en zuinige voortstuwing, afgestemd op je boot.

Mercury biedt een zeer complete lijn buitenboordmotoren voor vis- en speedboten en pontons en tenders. In zowel de plezier- als beroepsvaart staat het Amerikaanse merk bekend om zijn duurzaamheid, betrouwbaarheid en uitstekende balans in krachtige prestaties en brandstofconsumpties. De stoere, vormgeving en diepzwarte basiskleur in combinatie met de geraffineerde opdruk maken Mercury buitenboordmotoren direct herkenbaar.

Bij BuitenboordmotorWereld.nl vind je een breed aanbod van Mercury buitenboordmotoren. We hebben van oudsher veel ervaring met de Mercury-motortechniek en goede ervaringen met het onderhoud en de beschikbaarheid van onderdelen. We vertellen je graag waar je op moet letten om die Mercury buitenboordmotor te kiezen, die aansluit op je type boot en watersportroutines en je verwachtingen overtreft. Ons aanbod bestaat uit nieuwe en jong gebruikte Mercury buitenboordmotoren. Voor een vrijblijvend advies op maat staan we altijd klaar.