• 6 jaar garantie op nieuwe motoren
  • Officieel dealer van alle topmerken
  • Persoonlijk thuisbezorgd
  • Montage mogelijk
0512 764 766 ma t/m vr 9:00-18:00

Yamaha buitenboordmotoren

De stille kracht voor optimaal genieten.

Wij zijn officieel Yamaha dealer

Innovatief vermogen

Wie van moderne motortechniek houdt kan niet om Yamaha heen. De ingenieurs van het wereldmerk staan bekend als pioniers. Ze tekenen voor technologische doorbraken in motorconstructies en inlaat- en uitlaatsystemen. De technische hoogstandjes verklaren waarom veel klanten bij ons een Yamaha buitenboordmotor kopen.

Breed motoraanbod

Yamaha is niet weg te denken van de watersportmarkt. De van oorsprong Japanse fabrikant stond aan de wieg van de nieuwste generatie schone en brandstofvriendelijke viertakt buitenboordmotoren. Het programma is breed. je vindt altijd een model en type dat perfect past bij je boot en je stijl van varen.

Betrouwbaar

Een nieuwe buitenboordmotor kopen is een spel van wikken en wegen. Welke prestaties verwacht je? Hoe belangrijk is het brandstofverbruik? Wil je dynamisch of rustig varen? Wat je wensen ook zijn, de betrouwbaarheid van de motortechniek weegt altijd mee. In dat opzicht kun je met een gerust hart een Yamaha buitenboordmotor kopen.

Scherp geprijsde Yamaha occasions

Alles voor je motor

Onderdelen

Onderdelen nodig voor je bestaande buitenboordmotor? Geef je bestelling aan ons door en wij gaan voor je op zoek. In ons magazijn of in ons netwerk.

Bestel jouw onderdelen

Ga voor een scherpe deal

Profiteer van onze ervaring in gebruikte buitenboordmotoren en ruil je motor snel en eenvoudig in. Binnen één werkdag doen we je een eerlijk voorstel.

Motor inruilen

Een Yamaha buitenboordmotor kopen is varen op ervaring en technisch vernuft

Yamaha buitenboordmotoren zijn een begrip. Volgens de fabrikant zit het ‘Yamaha-verschil’ in de passie van het merk voor technische innovatie. Yamaha heeft veel patenten op zijn naam staan en timmert nog steeds aan de weg als het gaat om het perfectioneren van zijn buitenboordmotoren. Het programma is indrukwekkend, van zuinige lichtgewicht modellen als de F40 en F30 tot betrouwbare en zeewaardige V6 motoren als de F225, F250 en F300. Een nieuwe Yamaha buitenboordmotor kopen, is kiezen uit een gedifferentieerd aanbod.

Rustzoeker of liefhebber van spierballenvertoon, Yamaha heeft de buitenboordmotor die bij je past. Yamaha blijft als innovator gefocust op de ultieme verhouding tussen kracht, verbruik en stilte. De ambitie om het verbrandingsrendement te optimaliseren, levert bijzondere technologieën en elektronische systemen op om de prestaties omhoog te stuwen. Yamaha buitenboordmotoren zijn schoon zonder concessies te doen aan het vermogen en vaarplezier.

De van oorsprong Japanse motorgigant denkt ook aan bedieningsgemak. In grotere modellen zijn de gasbediening en diverse schakelfuncties samengebracht in één systeem. De eenknops start/stopbediening biedt gemak en veiligheid, het instrumentarium is helder en functioneel. Geavanceerde elektronische brandstofinjectie-systemen, slimme inlaat- en uitlaatsystemen, innovatie in sturen en schakelen, vernieuwende propellertechniek, alle elementen dragen bij aan een geweldige ervaring op het water. Een Yamaha buitenboordmotor kopen is ongeëvenaard vaarplezier kopen.

Bij BuitenboordmotorWereld.nl, de officiële dealer van Yamaha buitenboordmotoren, ben je verzekerd van een advies op maat. Zo weet je zeker dat je de motor koopt die past bij je boot en je persoonlijke eisen en voorkeuren. Profiteer van onze kennis en ervaring, scherpe prijzen, veilige betalings- en leveringsprocedures.