Welke uitvoering heb ik nodig?

De keuze voor een uitvoering van je buitenboordmotor is afhankelijk van je boot en vaarstijl. Met deze tips kies je de uitvoering die het beste bij je past. Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

Staartlengte

Weet je niet wat voor staartlengte je nodig hebt? Meet dan eerst de spiegelhoogte van je boot op. De volgende verdeling kan je aanhouden:

Besturing

De benodigde besturing hangt af van het type boot dat je hebt. Wanneer je de motor met de hand bestuurt, heb je een motor met knuppelbesturing nodig. Kies een motor op afstandsbediening als je de motor op afstand in de boot bestuurt d.m.v. een stuurwiel of roer.

Powertrim

Met powertrim kan je m.b.v. handige drukknoppen eenvoudig en snel de trimhoek van je motor aanpassen. Een optimale trimhoek zorgt voor verbeterde acceleratie, meer snelheid en stabiele ligging van de boot.

Multifunctionele stuurknuppel

Met een luxe multifunctionele stuurknuppel heb je ook bij meer pk’s optimale controle bij het manoeuvreren en kan je directer sturen. Ideaal voor het vissen! In de stuurknuppel zijn o.a. een contactslot, powertrim schakelaar en troll control geïntegreerd.