• 6 jaar garantie op nieuwe motoren
  • Officieel dealer van alle topmerken
  • Persoonlijk thuisbezorgd
  • Montage mogelijk
0512 764 766 ma t/m vr 9:00-18:00

Yamaha inruilweken bij BuitenboordmotorWereld.nl

Yamaha inruilweken
Nieuws & Tips

Heb jij een oudere buitenboordmotor? Ruil hem in voor een nieuwe, zodat je veilig het vaarseizoen kan beginnen. Van 15 maart t/m 2 juni 2023 zijn de inruilweken bij Yamaha. Koop een nieuwe Yamaha buitenboordmotor in deze tijdsperiode en krijg een inruilpremie voor jouw huidige buitenboordmotor.

Hoe werkt het?

Heb jij een buitenboordmotor met een bouwjaar vanaf 1 januari 2000? Dan kun je deze buitenboordmotor inruilen* voor een nieuwe Yamaha buitenboordmotor bij BuitenboordmotorWereld.nl. De buitenboordmotoren die meedoen, zijn de 4-takt Yamaha buitenboordmotoren met de range F30-F40, F50-F70 en F80-F100. Je ontvangt van ons een inruilpremie bij inruil van een buitenboordmotor op een van deze nieuwe Yamaha buitenboordmotoren.  

Hoe hoog is de inruilpremie?

Koop je een nieuwe Yamaha buitenboordmotor die in de range F30-F40 valt? Dan krijg je een inruilpremie van € 400. Koop je een Yamaha motor van de range F50-F70? Dan krijg je € 500 korting op een nieuwe motor. Koop je een buitenboordmotor van de range F80-F100? Dan krijg je € 600 inruilpremie. 

Welke buitenboordmotoren kun je niet inruilen?

Je kunt jouw huidige buitenboordmotor niet inruilen voor een 2-takt buitenboordmotor. Ook de Vmax 90 pk en de FT50-FT60 zijn uitgesloten van deze actie. Let er verder op dat jouw inruilmotor een complete unit dient te zijn. Losse onderdelen accepteren wij niet. Ook kun je slechts één buitenboordmotor per nieuwe motor inruilen.

Buitenboordmotor inruilen bij BuitenboordmotorWereld.nl

Wil je jouw huidige buitenboordmotor inruilen voor een nieuwe Yamaha buitenboordmotor met korting? Neem dan contact met ons op voor meer informatie,  of kijk op onze Yamaha buitenboordmotoren pagina voor de buitenboordmotoren die meedoen aan de actie.

*Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties. Leveringen aan bedrijven, overheden en andere organisaties zijn uitgesloten van deze actie.