• 6 jaar garantie op nieuwe motoren
  • Officieel dealer van alle topmerken
  • Persoonlijk thuisbezorgd
  • Montage mogelijk
0512 764 766 ma t/m vr 9:00-18:00

Klantenservice

Het doet ons veel plezier dat je kiest voor BuitenboordmotorWereld. We zetten ons graag in om je verwachtingen te overtreffen. Of je nu kiest voor een nieuwe of gebruikte buitenboordmotor, bij ons kun je zorgeloos en veilig bestellen. We garanderen de beste producten, stipte en persoonlijke bezorging en service van hoge kwaliteit. Ons team staat voor je klaar.

Onderwerp pictogram

Bestellen en betalen

Nieuw of gebruikt, bij ons bestel je de buitenboordmotor die past bij je boot en persoonlijke wensen. Plaats je bestelling en we nemen persoonlijk contact met je op om de details door te nemen.

Dan bespreken we ook van welke betalingsmethode je gebruikt wilt maken en of je kiest voor bezorgen aan huis of afhalen in onze werkplaats in Ureterp. Desgewenst kun je in Ureterp direct gebruik maken van onze montageservice. Je betaalt pas nadat de bestelling over en weer is gecontroleerd en bevestigd. Bij een grotere aankoop behoort gespreid betalen tot de mogelijkheden.

Onderwerp pictogram

Levering en bezorging

Hoe wil je je buitenboordmotor geleverd hebben? BuitenboordmotorWereld.nl bezorgt persoonlijk aan huis in heel Nederland. Daar maken we een afspraak op maat voor. Tenzij vooraf anders is afgesproken, krijg je je buitenboordmotor binnen twee werkdagen na de bevestiging van je bestelling thuisbezorgd. De bezorgkosten bedragen € 75,-. Je kunt er ook voor kiezen je buitenboordmotor gratis af te halen bij onze werkplaats in Ureterp (Friesland). Informeer dan meteen naar het gemak van onze montageservice.

Voor onderdelen en buitenboordmotoraccessoires geldt een levertermijn van twee werkdagen, tenzij anders vermeld of afgesproken. De verzendkosten bedragen € 10,- per bestelling. Bestellingen boven de € 100,- bezorgen we gratis. Uiteraard kun je accessoires en/of onderdelen ook afhalen bij onze werkplaats.

Onderwerp pictogram

Retourneren

Onze adviezen en inspanningen zijn erop gericht om je een buitenboordmotor te leveren waar je direct plezier van hebt en nog jarenlang zorgeloos van geniet. Mocht het gekochte product onverhoeds niet voldoen aan je verwachtingen of niet overeenkomen met de specificaties, dan kun je de bestelling, mits de motor ongebruikt is, binnen 14 dagen retourneren. Doe dat bij voorkeur in de originele verpakking. Je krijgt altijd een ontvangstbevestiging. Als de motor onbeschadigd is, wordt het aankoopbedrag binnen dertig werkdagen teruggestort.

Onderwerp pictogram

Garantie

BuitenboordmotorWereld.nl is officieel merkdealer van Yamaha, Suzuki en Tohatsu.  Tevens  leveren wij ook alle  andere premium buitenboordmotor merken. Koop je bij ons een nieuwe buitenboordmotor van één van deze merken, dan heb je automatisch de zekerheid van standaard 6 jaar garantie.

Bij de aankoop van je nieuwe buitenboordmotor leveren we het betreffende garantiebewijs mee. Mankementen en storingen die vallen binnen de garantietermijn en onder de garantievoorwaarden verhelpen we probleemloos en kosteloos.

Ga je een gebruikte buitenboordmotor kopen? Dan krijg je bij ons de zekerheid van een volledige occasion-garantie van standaard 12 maanden en optioneel (€199) 24 maanden garantie.

Onderwerp pictogram

Onderhoud en reparatie

Bij ons een gebruikte of nieuwe buitenboordmotor kopen biedt de zekerheid van vakkundige, technische ondersteuning. De oorsprong van BuitenboordmotorWereld.nl is namelijk ons onderhouds- en reparatiebedrijf in het Friese Ureterp. In onze gespecialiseerde werkplaats beschikken we over een ervaren team van monteurs die alles weten van buitenboordmotoren.

Als officieel dealerbedrijf van Yamaha, Suzuki en Tohatsu zijn we erkend als onderhouds- en reparatiepartner. Ook buitenboordmotoren van andere merken zijn bij onze monteurs in vaardige handen. Alle reparaties, binnen en buiten de garantietermijn, voeren we met aandacht uit met als doel dat je weer zo snel mogelijk het water op kunt om te genieten van je boot en buitenboordmotor. Ook voor controles en inspecties ben je welkom in Ureterp. Bel ons of gebruik het contactformulier om een afspraak te maken met onze werkplaats.

Onderwerp pictogram

Buitenboordmotor inruilen

Wat je wensen ook zijn, bij ons vind je de buitenboordmotor en de service die daar naadloos op aansluiten. En heb je je keus gemaakt, dan laten we je natuurlijk niet met je ‘oude’ buitenboordmotor zitten.

Door onze brede ervaring met gebruikte buitenboordmotoren, weten we snel en correct vast te stellen wat de inruilwaarde van je bestaande buitenboordmotor op dit moment is. Dat doen we zelfs online, in combinatie met de nieuwe of gebruikte buitenboordmotor die je van plan bent te bestellen. Ontdek onze inruilservice.

Nog geen antwoord op je vraag?

Heb je vragen die nog niet beantwoord zijn? Ons serviceteam staat klaar om je verder te helpen. Bel ons of kies de weg die jou het best past om antwoord te krijgen op al je vragen, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van je vaar- en watersportactiviteiten.

0512 764 766 ma t/m vr 9:00-18:00