• 6 jaar garantie op nieuwe motoren
  • Officieel dealer van alle topmerken
  • Persoonlijk thuisbezorgd
  • Montage mogelijk
0512 764 766 ma t/m vr 9:00-18:00
Honda buitenboordmotor

Honda buitenboordmotoren

Kracht en prestaties in een zilveren verpakking.

Ga je voor een Honda buitenboordmotor? Dan ga je voor een combinatie van kracht en prestaties. De geavanceerde technologie van de Honda buitenboordmotoren levert robuust en zorgeloos vaarplezier op.
Meer lezen

Het aanbod is zeer divers: van prettig hanteerbare 2.3 pk motoren tot zeer krachtige 250 pk motoren. Bij BuitenboordmotorWereld.nl vind je gegarandeerd een Honda buitenboordmotor naar wens.

Minder lezen
Filteren
  • Vermogen
  • Staartlengte
  • Besturing
  • Startsysteem
  • Brandstof
  • Powertrim
  • Werkmotor

Slimme technologie

Al meer dan vijftig jaar loopt Honda voorop in het ontwikkelen, testen en uitvoeren van innovaties in buitenboordmotor-technologie. Onder het motto Engineering for Life verlegt het gerenommeerde merk steeds weer grenzen. Daarbij ligt de nadruk op meer kracht en optimale prestaties bij steeds grotere brandstofefficiëntie. Honda stond aan de wieg van de 4-takt buitenboordmotor die de weg vrijmaakte naar stiller en schoner varen.

Breed assortiment

Honda Marine is van veel markten thuis. Van compacte, optimaal hanteerbare lichtgewicht motoren tot ‘zware jongens’ waarmee je zorgeloos de zee op kunt, het Honda-assortiment buitenboordmotoren is breed en gevarieerd. De vermogensrange loopt van 2,3 tot 250 pk. De verscheidenheid in uitvoeringen, technologische hoogstandjes en opties voor vaarplezier is indrukwekkend. Gemene deler: prestaties, efficiënte en betrouwbaarheid.

Zorgeloos varen met Honda

Vooral die betrouwbaarheid is een belangrijke factor. Honda heeft daarin een uitstekende staat van dienst. Innovaties in besturings- en koppeltechniek zorgen voor zekerheid in prestaties en vaargedrag. Verfijnde elektronica zorgt voor optimaal bedieningsgemak. Daarbij besteedt Honda systematisch aandacht aan efficiënte ontstekingstechnieken om zowel betrouwbaar als economisch te varen. De zilveren ‘Honda-look’ geeft de buitenboordmotoren extra glans.

Honda buitenboordmotor
Honda buitenboordmotoren
Honda buitenboordmotor
Honda buitenboordmotor
Honda buitenboordmotor

Onze Honda occasions

Alles voor je motor

Onderdelen

Onderdelen nodig voor je bestaande buitenboordmotor? Geef je bestelling aan ons door en wij gaan voor je op zoek. In ons magazijn of in ons netwerk.

Bestel jouw onderdelen

Ga voor een scherpe deal

Profiteer van onze ervaring in gebruikte buitenboordmotoren en ruil je motor snel en eenvoudig in. Binnen één werkdag doen we je een eerlijk voorstel.

Motor inruilen

Honda buitenboordmotor

Ga je voor een Honda buitenboordmotor? Dan ga je voor een combinatie van kracht en prestaties. De geavanceerde technologie van de Honda buitenboordmotoren levert robuust en zorgeloos vaarplezier op. Het aanbod is zeer divers: van prettig hanteerbare 2.3 pk motoren tot zeer krachtige 250 pk motoren. Bij BuitenboordmotorWereld.nl vind je gegarandeerd een Honda buitenboordmotor naar wens.

Buitenboordmotor van Honda

Honda Marine is al meer dan 50 jaar een naam die staat als een huis in zowel de pleziervaart als de professionele vaart. Het internationale merk met de herkenbare zilveren uitstraling heeft een breed en gevarieerd assortiment buitenboordmotoren. Het aanbod begint met prettig hanteerbare, lichtgewicht draagbare buitenboordmotoren vanaf de capaciteitsklasse 2.3 pk en loopt op tot zeer krachtige V6 24 kleppen-motoren tot 250 pk.

Belangrijke innovatie mijlpalen

Honda buitenboordmotoren zijn gebruiksvriendelijk, veilig en betrouwbaar. Ze zijn gemaakt om zorgeloos te presteren bij minimaal onderhoud en hebben een optimale balans in performance en brandstofgebruik. Honda Marine heeft belangrijke innovaties op haar naam staan. Mijlpalen zijn de introductie van de VTEC™-inlaatkleppentechniek, de BLAS™- ontstekingstechniek en de Direct Air-techniek die zorgt voor effectieve koeling van de buitenboordmotoren.

Vernieuwingen en verbeteringen

Technologische vernieuwing en verbetering staan bij Honda altijd in het teken van de ultieme balans in kracht en prestaties enerzijds en betrouwbaarheid en brandstofbesparing anderzijds. Ook investeert Honda in vernieuwingen die het gebruiksgemak van haar buitenboordmotoren vergroten. Denk aan intelligente besturing, slimme startopties, multifunctionele stuurhendels, afstandsbediening, power trim en tilt en elektronische controlesystemen ter vergroting van comfort en veiligheid.

Garantie bij aankoop van een Honda

Koop je een nieuwe Honda buitenboordmotor bij BuitenboordmotorWereld.nl? Dan krijg je maar liefst 6 jaar garantie. Op gebruikte Honda buitenboordmotoren krijg je standaard 12 maanden garantie. Wel zo fijn, want gebeurt er iets binnen de garantietermijn en onder de garantievoorwaarden? Dan verhelpen we dit probleemloos en kosteloos.

Onderhoud

Bij BuitenboordmotorWereld.nl kun je ook terecht voor onderhoud aan jouw gebruikte of nieuwe Honda buitenboordmotor. In onze werkplaats in Ureterp (Friesland) hebben we een team van vakkundige monteurs die alles weten van (Honda) buitenboordmotoren. Ook kun je met kleine of grote reparaties bij ons terecht. Bel ons op 0512 764 766 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken met onze werkplaats.

Honda buitenboordmotor kopen?

BuitenboordmotorWereld.nl beschikt over een breed Honda aanbod. We kennen het assortiment en de eigenschappen van individuele Honda buitenboordmotoren goed en weten waar je op moet letten als je kiest voor dit wereldmerk. Voor een advies over vaarprestaties- en eigenschappen kun je bouwen op onze brede ervaring met de Honda techniek. Je vindt bij ons zowel nieuwe buitenboordmotoren als gebruikte buitenboordmotoren van Honda en andere merken. Je bent altijd welkom voor een persoonlijk advies.

Koop je Honda buitenboordmotor nu op Buitenboord­motorWereld.nl.

Veelgestelde vragen

Is Honda een goede buitenboordmotor?

Honda is een zeer goed merk. Honda Marine is al meer dan 50 jaar een naam die staat als een huis in zowel de pleziervaart als de professionele vaart. Ga je voor een Honda buitenboordmotor? Dan ga je voor gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, krachtig en betrouwbaarheid.

Hoe duur is een Honda buitenboordmotor?

Een Honda buitenboordmotor kun je al kopen voor € 959. In dit geval heb je een 2.3 pk motor. Voor een 40 pk motor betaal je € 7.099. En wil je een echte Honda krachtpatser, dan kun je een 250 pk motor kopen voor een bedrag van € 24.169.

Wat is de prijs van een Honda buitenboordmotor?

Een Honda buitenboordmotor kun je al kopen voor € 959. In dit geval heb je een 2.3 pk motor. Ook andere Honda buitenboordmotoren zijn scherp geprijsd. Wil je een echte Honda krachtpatser, dan kun je een 250 pk motor kopen voor een bedrag van € 24.169.

Wat is de beste Honda buitenboordmotor?

Alle Honda buitenboordmotoren staan bekend om hun kracht en prestaties. De beste Honda buitenboordmotor bepaal je dus aan de hand van jouw eigen wensen en behoeften. Ga bijvoorbeeld voor de krachtigste Honda motor van 250 pk.

Waar is een Honda buitenboordmotor dealer?

BuitenboordmotorWereld.nl verkoopt diverse Honda buitenboordmotoren met verschillende vermogens. Ga voor een lichte motor van 2.3 pk of 4 pk. Een zware Honda motor van 200+ pk hebben we ook in ons assortiment. Op alle nieuwe Honda motoren krijg je 6 jaar garantie en op gebruikte motoren 12 maanden.