• 6 jaar garantie op nieuwe motoren
  • Officieel dealer van alle topmerken
  • Persoonlijk thuisbezorgd
  • Montage mogelijk
0512 764 766 ma t/m vr 9:00-18:00
Tohatsu buitenboordmotor

Tohatsu buitenboordmotoren

Focus op performance, veiligheid en bedieningsgemak

Tohatsu buitenboordmotoren logo
Wij zijn officieel Tohatsu dealer

Tohatsu buitenboordmotoren zijn welbekend in de buitenboordmotorwereld. Tohatsu staat voor optimaal genieten op en van het water, met betrouwbare motortechnieken en slimme technologieën.
Meer lezen

Buitenboordmotoren van Tohatsu zijn er in veel segmenten en met de nieuwste systemen. BuitenboordmotorWereld.nl biedt verschillende Tohatsu motoren aan, van 6 pk tot 200+ pk. Ook kun je bij ons terecht voor onderhoud aan je buitenboordmotor.

Minder lezen
Filteren
  • Vermogen
  • Staartlengte
  • Besturing
  • Startsysteem
  • Brandstof
  • Powertrim
  • Werkmotor

Dubbel duurzaam

Tohatsu buitenboordmotoren staan bekend om hun unieke schone injectietechnologie. Daarmee gaan vaarprestaties en milieuprestaties hand in hand. De techniek is in twee opzichten duurzaam: de motoren zijn zuinig en schoon én ze hebben bij standaard onderhoud een lange levensduur.

Passie voor varen

Een Tohatsu buitenboordmotor kopen is kiezen voor een vaarbeleving die smaakt naar meer. Al meer dan zestig jaar vertaalt het merk zijn passie voor varen in geavanceerde motortechniek. Tohatsu buitenboordmotoren zijn zuinig, krachtig en betrouwbaar bij een aantrekkelijk prijsniveau. De kwaliteit ligt verankerd in vijf jaar fabrieksgarantie.

Toptechnologie van Tohatsu

Buitenboordmotoren van Tohatsu onderscheiden zich met toptechnologie. Deze Simpliq Technology richt zich op de ultieme vaarbeleving. Met als kenmerkende eigenschappen: eenvoud, functionaliteit, gebruiksgemak en kwaliteit. Gemakkelijk en betrouwbaar een Tohatsu buitenboordmotor kopen? Vaar op zeker!

Tohatsu buitenboordmotoren
Tohatsu buitenboordmotor
Tohatsu buitenboordmotor
Tohatsu buitenboordmotor
Tohatsu buitenboordmotor

Tohatsu dealer occasions

Alles voor je motor

Onderdelen

Onderdelen nodig voor je bestaande buitenboordmotor? Geef je bestelling aan ons door en wij gaan voor je op zoek. In ons magazijn of in ons netwerk.

Bestel jouw onderdelen

Ga voor een scherpe deal

Profiteer van onze ervaring in gebruikte buitenboordmotoren en ruil je motor snel en eenvoudig in. Binnen één werkdag doen we je een eerlijk voorstel.

Motor inruilen

Tohatsu buitenboordmotor

Tohatsu buitenboordmotoren zijn welbekend in de buitenboordmotorwereld. Tohatsu staat voor optimaal genieten op en van het water, met betrouwbare motortechnieken en slimme technologieën. Buitenboordmotoren van Tohatsu zijn er in veel segmenten en met de nieuwste systemen. BuitenboordmotorWereld.nl biedt verschillende Tohatsu motoren aan, van 6 pk tot 200+ pk. Ook kun je bij ons terecht voor onderhoud aan je buitenboordmotor.

Buitenboordmotoren van Tohatsu

In 1956 bracht de Japanse fabrikant van Tohatsu zijn eerste buitenboordmotor op de markt. Dit was de ‘OB-2’, een luchtgekoelde 1,5 pk motor. Vanaf dat moment nam de ontwikkeling en verkoop van buitenboordmotoren een vlucht. Nu bedient Tohatsu alle relevante segmenten. Draagbare buitenboordmotoren van Tohatsu variëren van 2,5 en 6 pk tot 20 pk. Het middensegment loopt van 25 tot 115 pk. Wil je een Tohatsu buitenboordmotor kopen in de hogere vermogensklassen, dan kies je uit een aanbod van 115 tot 250 pk.

Simpliq Technology

De Simpliq Technology van Tohatsu draait om eenvoud. Geen franje, maar duurzame prestaties. Dat begint met het technisch ontwerp van de Tohatsu buitenboordmotoren. Daarin staan functionaliteit en onderhoudsgemak centraal. De eenvoud vind je ook terug in de gebruiksvriendelijkheid. Tohatsu motoren zijn gemakkelijk te transporteren en te hanteren en bieden comfort in de bediening. De starttechniek is optimaal. Vrijwel alle modellen zijn uitgevoerd met een geavanceerd elektronisch injectiesysteem, waardoor een zware accu aan boord verleden tijd is. Dit verhoogt het vaarcomfort van de buitenboordmotor.

Tohatsu Onboard Communication System (TOCS)

Je hoeft geen ervaren schipper te zijn om op een veilige en prettige manier plezier te beleven aan je Tohatsu buitenboordmotor. De snelheid laat zich vlekkeloos regelen en met het Tohatsu Onboard Communication System (TOCS) heb je maximale controle over de techniek en het vaargedrag. De multifunctionele en ergonomische bedieningshendel waarmee de buitenboordmotoren zijn uitgerust zorgen voor maximaal vaarplezier, ook in ondiep water. De ruime keus in modellen en uitvoeringen zorgt ervoor dat een buitenboordmotor van Tohatsu kopen altijd resulteert in een mooie match met je watersportactiviteiten.

Kies de geschikte motor

Als officiële dealer van Tohatsu buitenboordmotoren assisteert BuitenboordmotorWereld.nl graag bij het kiezen van de motor die past bij je boot en je wensen rond prestaties en vaar- en bedieningsgemak. We leveren snel en veilig. Profiteer van onze scherpe prijzen, veilige bestel- en betalingsprocedures en waterdichte garanties.

 

Garantie

BuitenboordmotorWereld.nl is officieel merkdealer van Tohatsu. Koop je bij ons een nieuwe buitenboordmotor, dan heb je automatisch de zekerheid van standaard 6 jaar garantie. Op gebruikte buitenboordmotoren krijg je standaard 12 maanden garantie. Ook 24 maanden is een optie, dan betaal je € 199 extra.

Bij de aankoop van je nieuwe Tohatsu buitenboordmotor leveren we het betreffende garantiebewijs mee. Krijg je problemen of gaat er iets kapot en valt dit binnen de garantietermijn en onder de garantievoorwaarden? Dan verhelpen we dit probleemloos en kosteloos.

Onderhoud van Tohatsu buitenboordmotoren

Wij verkopen niet alleen buitenboordmotoren, maar je kunt ook bij ons terecht voor onderhoud aan jouw Tohatsu buitenboordmotor. In onze werkplaats in Ureterp (Friesland) hebben we een ervaren team van vakkundige monteurs die alles weten van buitenboordmotoren. We voeren onderhoud en reparaties uit aan buitenboordmotoren en kunnen je nieuwe motor aan jouw boot monteren.

Als officieel dealerbedrijf van Tohatsu zijn we erkend als onderhouds- en reparatiepartner. Alle reparaties voeren we met aandacht uit met als doel dat je weer zo snel mogelijk het water op kunt. Ook voor controles en inspecties ben je welkom. Bel ons op 0512 764 766 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken met onze werkplaats voor jouw Tohatsu buitenboordmotor onderhoud.

Tohatsu buitenboordmotor kopen?

Bestel bij ons de Tohatsu buitenboordmotor die past bij je boot en persoonlijke wensen. Je kunt zelfs jouw oude buitenboordmotor inruilen voor een voordelige prijs op een nieuwe motor. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, nemen we persoonlijk contact met je op om de details te bespreken. Denk aan de betaalmethode en de bezorgopties. Je betaalt pas voor je Tohatsu buitenboordmotor als deze over en weer is gecontroleerd en bevestigd.

Koop je Tohatsu buitenboordmotor nu op Buitenboord­motorWereld.nl.

Veelgestelde vragen

Is Tohatsu een goed merk?

Tohatsu beschikt over betrouwbare motortechniek en slimme technologie. Eenvoud, duurzame prestaties, gebruiksvriendelijkheid, een optimale starttechniek en het Tohatsu Onboard Communication System (TOCS) zijn voorbeelden die bevestigen dat Tohatsu een uitstekend merk is.

Waar komt Tohatsu vandaan?

Tohatsu is een Japans merk. In 1956 bracht de Japanse fabrikant zijn eerste Tohatsu buitenboordmotor op de markt. Dit was de ‘OB-2’, een luchtgekoelde 1,5 pk motor. Vanaf dat moment nam de ontwikkeling en verkoop van buitenboordmotoren een vlucht.

Wat is het beste merk buitenboordmotoren?

Het beste merk buitenboordmotor is afhankelijk van je persoonlijke wensen. Het merk Tohatsu heeft motoren in van 2,5 pk en 6 pk tot wel 250 pk. Ook beschikt Tohatsu over betrouwbare motortechniek, slimme technologie en de nieuwste systemen.

Wat is het beste pk buitenboordmotoren?

Tohatsu bedient alle relevante segmenten. Draagbare buitenboordmotoren variëren van 2,5 en 6 pk tot 20 pk. Het middensegment loopt van 25 tot 115 pk. Wil je een Tohatsu buitenboordmotor kopen in de hogere vermogensklassen, dan kies je uit een aanbod van 115 tot 250 pk.