• 6 jaar garantie op nieuwe motoren
  • Officieel dealer van alle topmerken
  • Persoonlijk thuisbezorgd
  • Montage mogelijk
0512 764 766 ma t/m vr 9:00-18:00

Vaar op zeker met buitenboordmotor­wereld.nl

Maak kennis met de leverancier van zorgeloos vaarplezier uit het Friese Ureterp!

9.8

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 in Google

Dealer van wereldmerken

Bij ons vind je een breed assortiment nieuwe en jong gebruikte buitenboordmotoren van wereldmerken. Als officieel dealer van Yamaha, Suzuki en Tohatsu heb je de zekerheid van een wereldwijd garantie- en servicenetwerk.

Eigen werkplaats

In onze werkplaats met vakkundige monteurs voeren we onderhoud en reparaties uit aan buitenboordmotoren en hebben we de mogelijkheid om bestelde motoren aan jouw boot te monteren.

Zorgeloos vaarplezier

We zijn opgegroeid met water, boten en buitenboordmotoren. Die ervaring delen we graag. We weten wat we verkopen en bieden zekerheid voor zorgeloos vaarplezier.

Ons verhaal

Van een schuur in de achtertuin naar een showroom met werkplaats in Ureterp

Het verhaal van BuitenboordmotorWereld.nl begint in een schuur in het Friese dorpje De Wilgen. Op jonge leeftijd onderhouden en repareren we buitenboordmotoren in de achtertuin van onze ouders. Problemen met je motor? Wij fixen het. De klandizie groeit snel, ook van buiten Friesland. We nemen een logische vervolgstap; we gaan ook buitenboordmotoren verkopen. Door onze jarenlange ervaring met de buitenboordmotor-techniek kunnen we persoonlijke, eerlijke en vooral nuchtere adviezen geven. Dat lezen we vandaag de dag nog steeds terug in klantbeoordelingen.

Vakkundige monteurs en dealer van wereldmerken

De schuur wordt te klein, er komt een showroom met werkplaats voor in de plaats. We verhuizen naar Ureterp. Vakkundige monteurs worden aan het team toegevoegd. In de loop der jaren verwerven we het officiële dealerschap van wereldmerken als Yamaha, Suzuki en Tohatsu. Zo zijn we uitgegroeid tot de allround buitenboordmotorspecialist van Nederland. Met een ongekend groot motoraanbod en nog steeds met persoonlijke en deskundige service.

Tohatsu buitenboordmotoren
Onze merken
Alles voor je motor

Onderdelen

Onderdelen nodig voor je bestaande buitenboordmotor? Geef je bestelling aan ons door en wij gaan voor je op zoek. In ons magazijn of in ons netwerk.

Bestel jouw onderdelen

Ga voor een scherpe deal

Profiteer van onze ervaring in gebruikte buitenboordmotoren en ruil je motor snel en eenvoudig in. Binnen één werkdag doen we je een eerlijk voorstel.

Motor inruilen