• 6 jaar garantie op nieuwe motoren
  • Officieel dealer van alle topmerken
  • Persoonlijk thuisbezorgd
  • Montage mogelijk
0512 764 766 ma t/m vr 9:00-18:00
Yamaha buitenboordmotor

Yamaha buitenboordmotoren

De stille kracht voor optimaal genieten.

Yamaha buitenboordmotoren logo
Wij zijn officieel Yamaha dealer

Maximale betrouwbaarheid en een unieke balans in vermogen, gemak en functionaliteit. Een Yamaha buitenboordmotor kopen biedt zekerheid op onbezorgd en langdurig vaarplezier.
Meer lezen

Met een Yamaha buitenboordmotor vaar je op zekerheid. Yamaha staat voor maximale betrouwbaarheid en een unieke balans in vermogen, gemak en functionaliteit. Het Yamaha aanbod is zeer divers en indrukwekkend. Het Yamaha assortiment op BuitenboordmotorWereld.nl gaat van zuinige lichtgewicht modellen tot zeewaardige motoren. Ook kun je bij ons terecht voor onderhoud aan je buitenboordmotor.

Minder lezen
Filteren
  • Vermogen
  • Staartlengte
  • Besturing
  • Startsysteem
  • Brandstof
  • Powertrim
  • Werkmotor

Innovatief vermogen

Wie van moderne motortechniek houdt kan niet om Yamaha heen. De ingenieurs van het wereldmerk staan bekend als pioniers. Ze tekenen voor technologische doorbraken in motorconstructies en inlaat- en uitlaatsystemen. De technische hoogstandjes verklaren waarom veel klanten bij ons een Yamaha buitenboordmotor kopen.

Breed motoraanbod

Yamaha is niet weg te denken van de watersportmarkt. De van oorsprong Japanse fabrikant stond aan de wieg van de nieuwste generatie schone en brandstofvriendelijke viertakt buitenboordmotoren. Het programma is breed. je vindt altijd een model en type dat perfect past bij je boot en je stijl van varen.

Betrouwbaar

Een nieuwe buitenboordmotor kopen is een spel van wikken en wegen. Welke prestaties verwacht je? Hoe belangrijk is het brandstofverbruik? Wil je dynamisch of rustig varen? Wat je wensen ook zijn, de betrouwbaarheid van de motortechniek weegt altijd mee. In dat opzicht kun je met een gerust hart een Yamaha buitenboordmotor kopen.

Yamaha buitenboordmotor
Yamaha buitenboordmotor
Yamaha buitenboordmotor
Yamaha buitenboordmotor
Yamaha buitenboordmotor

Scherp geprijsde Yamaha occasions

Alles voor je motor

Onderdelen

Onderdelen nodig voor je bestaande buitenboordmotor? Geef je bestelling aan ons door en wij gaan voor je op zoek. In ons magazijn of in ons netwerk.

Bestel jouw onderdelen

Ga voor een scherpe deal

Profiteer van onze ervaring in gebruikte buitenboordmotoren en ruil je motor snel en eenvoudig in. Binnen één werkdag doen we je een eerlijk voorstel.

Motor inruilen

Yamaha buitenboordmotor

Met een Yamaha buitenboordmotor vaar je op zekerheid. Yamaha staat voor maximale betrouwbaarheid en een unieke balans in vermogen, gemak en functionaliteit. Het Yamaha aanbod is zeer divers en indrukwekkend. Het Yamaha assortiment op BuitenboordmotorWereld.nl gaat van zuinige lichtgewicht modellen tot zeewaardige motoren. Ook kun je bij ons terecht voor onderhoud aan je buitenboordmotor.

Buitenboordmotoren van Yamaha

Yamaha buitenboordmotoren zijn een begrip in de branche. Volgens de fabrikant zit het ‘Yamaha-verschil’ in de passie voor technische innovatie. Yamaha heeft veel patenten op zijn naam staan en timmert nog steeds aan de weg als het gaat om het perfectioneren van zijn buitenboordmotoren. Het Yamaha aanbod is indrukwekkend: van zuinige lichtgewicht modellen zoals de F40 en F30 tot betrouwbare en zeewaardige V6 motoren zoals de F225, F250 en F300. Een nieuwe Yamaha buitenboordmotor kopen is kiezen uit een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod.

Yamaha blijft prestaties verbeteren

Houd je van de rust of ben je juist iemand die een echte liefhebber is van avontuur en kracht? Yamaha heeft ongetwijfeld de buitenboordmotor die bij je past. Yamaha blijft als innovator gefocust op de ultieme verhouding tussen kracht, verbruik en stilte. De ambitie om het verbrandingsrendement te optimaliseren, levert bijzondere technologieën en elektronische systemen op om de prestaties te blijven verbeteren. Yamaha buitenboordmotoren zijn schoon, zonder concessies te doen aan het vermogen en vaarplezier.

Yamaha buitenboordmotoren staan voor gemak

Yamaha is van oorsprong een Japanse motorgigant. Het merk denkt ook aan bedieningsgemak. In grotere modellen zijn de gasbediening en diverse schakelfuncties samengebracht in één systeem. De eenknops start/stopbediening biedt gemak en veiligheid, de rest van de functies zijn helder en functioneel. Alle elementen dragen bij aan een geweldige ervaring op het water, zoals: geavanceerde elektronische brandstofinjectie-systemen, slimme inlaat- en uitlaatsystemen, innovatie in sturen en schakelen, en niet te vergeten de vernieuwende propeller techniek. Een Yamaha buitenboordmotor kopen staat gelijk aan ongeëvenaard vaarplezier.

Onderhoud

Bij BuitenboordmotorWereld.nl kun je ook terecht voor onderhoud aan jouw gebruikte of nieuwe Yamaha buitenboordmotor. In onze werkplaats in Ureterp (Friesland) hebben we een ervaren team van vakkundige monteurs die alles weten van (Yamaha) buitenboordmotoren. Ook kun je met kleine of grote reparaties bij ons terecht. Bel ons op 0512 764 766 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken met onze werkplaats.

Garantie

BuitenboordmotorWereld.nl is officieel Yamaha dealer. Koop je bij ons een nieuwe Yamaha buitenboordmotor, dan krijg je maar liefst 6 jaar garantie. Op gebruikte Yamaha buitenboordmotoren krijg je standaard 12 maanden garantie.

Bij de aankoop van je nieuwe Yamaha buitenboordmotor leveren we het betreffende garantiebewijs mee. Gebeurt er iets binnen de garantietermijn en onder de garantievoorwaarden? Dan verhelpen we dit probleemloos en kosteloos.

Yamaha buitenboordmotor kopen bij Buitenboord­motorWereld.nl

Bij BuitenboordmotorWereld.nl, de officiële dealer van Yamaha buitenboordmotoren, ben je verzekerd van advies op maat. Zo weet je zeker dat je de motor koopt die past bij je boot en je persoonlijke eisen en voorkeuren. Profiteer van onze kennis en ervaring, scherpe prijzen, veilige betalings- en leveringsprocedures.

Koop je Yamaha buitenboordmotor nu op BuitenboordmotorWereld.nl.

Veelgestelde vragen

Is Yamaha een goed merk?

Met een Yamaha buitenboordmotor vaar je op zekerheid. Yamaha staat voor maximale betrouwbaarheid en een unieke balans in vermogen, gemak en functionaliteit. Yamaha is dus zeker een goed merk om te kopen.

Welk type Yamaha buitenboordmotor?

Het Yamaha aanbod is indrukwekkend: van zuinige lichtgewicht modellen zoals de F40 en F30 tot betrouwbare en zeewaardige V6 motoren zoals de F225, F250 en F300. Een nieuwe Yamaha buitenboordmotor kopen is kiezen uit een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod.

Wat is de beste Yamaha buitenboordmotor?

Elke Yamaha buitenboordmotor is zeer betrouwbaar en functioneel. Wat de beste Yamaha buitenboordmotor is, ligt dus geheel aan jouw wensen en behoeften. Vind je een zeer krachtige buitenboordmotor het beste? Onze krachtigste Yamaha buitenboordmotor is de F300.

Hoe duur is een Yamaha buitenboordmotor?

Hoe duur een Yamaha buitenboordmotor is, hangt af van het vermogen, de staat en de functies. De goedkoopste Yamaha buitenboordmotor is een F2.5 van € 995. De duurste Yamaha buitenboordmotor is de F300 van € 32.065.

Wat is de prijs van Yamaha buitenboordmotor?

De prijs van een Yamaha buitenboordmotor hangt af van het vermogen, de staat en de functies. De goedkoopste Yamaha buitenboordmotor is een F2.5 van € 995. De duurste Yamaha buitenboordmotor is de F300 van € 32.065.

Waar komt Yamaha vandaan?

Yamaha is van oorsprong een motorgigant uit Japan. Maar ondertussen is het merk wereldwijd bekend met meerdere producten.