• 6 jaar garantie op nieuwe motoren
  • Officieel dealer van alle topmerken
  • Persoonlijk thuisbezorgd
  • Montage mogelijk
0512 764 766 ma t/m vr 9:00-18:00
Mercury buitenboordmotor

Mercury buitenboordmotoren

Krachtige alleskunners in een brede range van vermogensklassen.

Wil je een Mercury buitenboordmotor kopen? Dan kies je voor kracht, kwaliteit, innovatief vermogen en betrouwbaarheid. Ben je op zoek naar een échte krachtbron, dan moet je bij Mercury zijn.
Meer lezen

BuitenboordmotorWereld.nl heeft verschillende Mercury motoren in het aanbod. Ga voor een lichte variant van 2.5 pk of 5 pk, of juist voor een zware variant van 350 pk of 400 pk. Ontdek alles over de Mercury buitenboordmotor op deze pagina.

Minder lezen
Filteren

Innovatief en kwaliteit gedreven

Mercury is een gewaardeerde merknaam onder zowel watersporters als diegenen die beroepshalve veel op het water zitten. De bedrijfsgeschiedenis van Mercury vertelt een verhaal van gedrevenheid als het gaat om kwaliteit en innovatief vermogen. De performance van Mercury buitenboordmotoren is legendarisch, in alle vermogens-categorieën. Technologische vernieuwingen zijn steevast gericht op bedieningsgemak, vaarplezier en brandstofefficiëntie. De motoren zijn fraai gelijnd en voldoen aan de eisen van vandaag en morgen.

Ruime keuze in Mercury motoren

Verado, Pro XS, FourStroke, SeaPro. Het zijn klinkende serienamen uit het brede aanbod van Mercury buitenboordmotoren. Iedere serie heeft zijn specifieke karaktereigenschappen. Dat betekent dat je de keus en aankoop van een Mercury buitenboordmotor optimaal kunt afstemmen op je persoonlijke vaarwensen en –eisen. Het Mercury-programma begint met een brede keus uit compacte motoren van 2,5 tot 25 pk. De Verado 600 pk-serie is de zwaarste krachtbron in het Mercury-buitenboordsegment.

High performance

De engineers van Mercury focussen bij het ontwerpen en bouwen van hun buitenboordmotoren op betrouwbare performance. Dat geldt voor zowel de lichtgewicht draagbare modellen als voor de robuuste uitvoeringen. De motortechniek is gericht op topprestaties, soepele bediening en raffinement. Kracht en acceleratievermogen gaan hand in hand met een opvallend laag geluidsniveau en een gunstig brandstofrendement. Als tastbare resultaten van decennialange innovatie in buitenboordmotoren.

Mercury buitenboordmotoren
Mercury buitenboordmotor
Mercury buitenboordmotor
Mercury buitenboordmotor
Mercury buitenboordmotor
Mercury buitenboordmotoren

Scherp geprijsde Mercury occasions

Alles voor je motor

Onderdelen

Onderdelen nodig voor je bestaande buitenboordmotor? Geef je bestelling aan ons door en wij gaan voor je op zoek. In ons magazijn of in ons netwerk.

Bestel jouw onderdelen

Ga voor een scherpe deal

Profiteer van onze ervaring in gebruikte buitenboordmotoren en ruil je motor snel en eenvoudig in. Binnen één werkdag doen we je een eerlijk voorstel.

Motor inruilen

Mercury buitenboordmotor

Wil je een Mercury buitenboordmotor kopen? Dan kies je voor kracht, kwaliteit, innovatief vermogen en betrouwbaarheid. Ben je op zoek naar een échte krachtbron, dan moet je bij Mercury zijn. BuitenboordmotorWereld.nl heeft verschillende Mercury motoren in het aanbod. Ga voor een lichte variant van 2.5 pk of 5 pk, of juist voor een zware variant van 350 pk of 400 pk. Ontdek alles over de Mercury buitenboordmotor op deze pagina.

Buitenboordmotor van Mercury

Mercury Marine, opgericht in 1939 in de Verenigde Staten, is al meer dan acht decennia voorloper op de internationale markt van buitenboordmotoren. De Amerikaanse fabrikant is bekend om haar vernieuwingsdrang in motortechniek en komt vrijwel jaarlijks met belangrijke vernieuwingen die op watersportbeurzen de show stelen. Eén van de meest recente innovaties was de integratie van Active Trim in zwaardere buitenboordmotoren. Dit systeem beweegt razendsnel automatisch mee met snelheidswisselingen en optimaliseert de prestaties, het brandstofgebruik en het bedieningsgemak.

SmartCraft-technologieën

Mercury legt in haar engineering programma veel nadruk op de toepassing van intelligente, geïntegreerde SmartCraft-technologieën. Daarmee krijg je meer controle over de kracht van de Mercury buitenboordmotoren en neemt de avontuurlijke vaarbeleving toe. Dit geldt voor de buitenboordmotoren in de zwaardere vermogensrange, van 175 tot 600 pk, maar ook voor lichtere uitvoeringen, van 75-150 pk en de lichtere series die lopen van 60 pk tot 2.5 pk. Mercury motoren zijn voorzien van fraai gestroomlijnde krachtbronnen met unieke transmissie- en besturingstechnieken. Wat je ambities op het water ook zijn, je kunt rekenen op een soepele, stille en zuinige voortstuwing, afgestemd op je boot.

Herkenbaar in prestaties en uiterlijk

Mercury biedt een zeer complete lijn buitenboordmotoren voor vis- en speedboten en voor pontons en tenders. In zowel de plezier- als beroepsvaart staat het Amerikaanse merk bekend om zijn duurzaamheid, betrouwbaarheid en uitstekende balans in krachtige prestaties en brandstofconsumpties. De stoere vormgeving en diepzwarte basiskleur in combinatie met de geraffineerde opdruk maken Mercury buitenboordmotoren direct herkenbaar.

Garantie

Ga je een Mercury buitenboordmotor kopen bij BuitenboordmotorWereld.nl? Dan krijg je standaard 6 jaar garantie als je een nieuwe Mercury motor koopt. Koop je een gebruikte Mercury buitenboordmotor, dan krijg je standaard 12 maanden garantie. Als er dan iets in de garantietermijn en binnen de garantievoorwaarden gebeurt, dan ben je er bij ons altijd van verzekerd dat het netjes wordt opgelost.

Onderhoud en reparaties

Is jouw Mercury buitenboordmotor toe aan onderhoud of is er iets kapot? Voor onderhoud en reparaties aan jouw buitenboordmotor kun je altijd bij ons terecht. Wij zijn namelijk van oorsprong een onderhouds- en reparatiebedrijf. We zijn gevestigd in Ureterp, Friesland. Alle buitenboordmotoren zijn bij ons dus in veilige handen. Alle reparaties, zowel binnen als buiten de garantietermijn, voeren we met aandacht uit. Bel ons op 051-2764766 of gebruik het contactformulier om een afspraak te maken met onze werkplaats.

Mercury buitenboordmotor kopen?

Bij BuitenboordmotorWereld.nl vind je een breed aanbod van Mercury buitenboordmotoren. We hebben al vanaf het begin veel ervaring met de Mercury-motortechniek en goede ervaringen met het onderhoud en de beschikbaarheid van onderdelen. We vertellen je graag waar je op moet letten om de Mercury buitenboordmotor te kiezen die aansluit op jouw vaarwensen en behoeften. Ons aanbod bestaat uit nieuwe en gebruikte Mercury buitenboordmotoren. Voor een vrijblijvend advies op maat staan we altijd voor je klaar.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Is Mercury een goede buitenboordmotor?

Mercury heeft zeer goede buitenboordmotoren. Een Mercury buitenboordmotor staat voor kracht, kwaliteit, innovatief vermogen en betrouwbaarheid. Mercury is al meer dan acht decennia lang voorloper op de internationale markt van buitenboordmotoren.

Waar kan ik Mercury buitenboordmotor onderdelen kopen?

Mercury buitenboordmotor onderdelen kun je kopen bij BuitenboordmotorWereld.nl. We hebben veel componenten beschikbaar en leveren zelfs met bijbehorende garantie. Vul het bestelformulier op onze website in om jouw onderdelen aan te vragen.

Hoe duur is een Mercury buitenboordmotor?

Hoe duur een Mercury buitenboordmotor is, ligt aan de motor zelf. Zo is een motor van 2.5 pk maar € 815. Maar wil je een Mercury motor van 350+ pk, dan betaal je zo’n € 40.000.

Wat is de prijs van een Mercury buitenboordmotor?

De prijs van een Mercury buitenboordmotor hangt af van de motor zelf. Zo is een motor van 2.5 pk maar € 815. Maar wil je een Mercury motor van 350+ pk, dan betaal je zo’n € 40.000.