• 6 jaar garantie op nieuwe motoren
  • Officieel dealer van alle topmerken
  • Persoonlijk thuisbezorgd
  • Montage mogelijk
0512 764 766 ma t/m vr 9:00-18:00

Top 3 Mercury buitenboordmotoren

Top 3 Mercury buitenboordmotor
Nieuws & Tips

Ben je op zoek naar een nieuwe buitenboordmotor van Mercury? Mercury heeft krachtige buitenboordmotoren die echte alleskunners zijn. Van motoren met een laag vermogen (2.5+ pk) tot motoren met enorme krachten (400 pk), bij Mercury vind je het allemaal. We zetten de 3 populairste Mercury buitenboordmotoren voor je op een rij.

Waarom een Mercury buitenboordmotor?

Mercury Marine is opgericht in 1939 in de Verenigde Staten. Het bedrijf is al acht decennia voorloper op de internationale markt van buitenboordmotoren. Mercury staat bekend om haar vernieuwingen in de motortechniek. Kies je voor een Mercury buitenboordmotor, dan kies je voor kracht, kwaliteit, innovatief vermogen en betrouwbaarheid. Een Mercury motor is een echte krachtbron, welke vermogensklasse je ook neemt.

3 populairste Mercury buitenboordmotoren

Mercury heeft een brede range buitenboordmotoren, van 2.5 pk tot 400 pk. We hebben de populairste Mercury buitenboordmotoren voor je op een rij gezet die BuitenboordmotorWereld.nl in het assortiment heeft. 

1. Mercury 6 pk

Mercury 6 pk

De Mercury 6 pk is een uitstekend draagbare buitenboordmotor. De motor accelereert vlot en vaart stabiel en betrouwbaar. Ook heeft de motor genoeg handige functies. Zo kun je de motor aansluiten op een externe tank voor een grotere actieradius. Ook is de buitenboordmotor beveiligd tegen te hoge toerentallen, oververhitting en een te lage oliedruk. Daarnaast heeft de Mercury 6 pk zes trimstanden en een speciale ondiepwaterstand. Je kunt dus overal terecht met je boot.

De Mercury 6 pk is zeer geschikt voor aluminium boten, opblaasbare boten en kleinere toer-, vis- en zeilboten.

2. Mercury 15 pk

Mercury 15 pk

De Mercury 15 pk is een veel verkochte buitenboordmotor die jou zeker sportieve vaarprestaties garandeert. Je boot is met deze motor vlot op snelheid en kan zeer snel planeren. Daarnaast neem je de buitenboordmotor makkelijk mee door het lichte gewicht en de compactheid. De Mercury 15 pk loopt zuinig en is dankzij het uitlaatsysteem in de schroef aangenaam stil. Ook is de uitstoot minimaal, dus je vaart duurzaam. 

De Mercury 15 pk is zeer geschikt voor aluminium boten, opblaasboten met een zacht onderwaterschip, werkboten en vis- en zeilboten.

3. Mercury 25 pk

Mercury 25 pk

De Mercury 25 pk is een lichte en betrouwbare buitenboordmotor die ook nog eens makkelijk hanteerbaar is. De gasbediening zit bij deze motor in de stuurknuppel, waardoor hij direct en nauwkeurig is. Ook de starttechniek is eenvoudig en bewezen effectief. Waar je ook heen wilt varen, de Mercury 25 pk kan het. Door het trimsysteem met tilt-bekrachtiging kun je ook bij ondieptes makkelijk varen en manoeuvreren. Daarnaast is de motor zeer brandstof efficiënt en beveiligd tegen te lage oliedruk, te hoge toeren en oververhitting.

De Mercury 25 pk is de perfecte buitenboordmotor voor aluminium (console)boten, flexibele opblaasbare boten en kleinere toer-, zeil- en visboten en skiboten.

Overig aanbod Mercury motoren

Uiteraard heeft BuitenboordmotorWereld.nl nog genoeg andere Mercury buitenboordmotoren in het aanbod. Naast motoren met een laag vermogen (tot 6 pk), hebben we ook genoeg motoren in het middensegment (25 t/m 90 pk). Ook het hogere segment is ruim voldoende aanwezig met motoren van 100 pk tot maar liefst 400 pk.

Onderhoud Mercury buitenboordmotor

Heb je nog een buitenboordmotor van Mercury die je bij ons hebt gekocht, of wil je een nieuwe kopen? Dan kun je ook met al jouw onderhoud en reparaties bij ons terecht in Ureterp, Friesland. Wij zijn van oorsprong een onderhouds- en reparatiebedrijf. Alle reparaties, zowel binnen als buiten de garantietermijn, voeren we met aandacht uit. Bel ons op 051-2764766 of gebruik het contactformulier om een afspraak te maken met onze werkplaats.

Buitenboordmotor Mercury kopen

Wil jij graag een buitenboordmotor van Mercury kopen? Ga dan naar BuitenboordmotorWereld.nl. Wij hebben de wereld aan Mercury motoren, welke vermogensklasse je ook zoekt. Ook hebben we natuurlijk buitenboordmotoren van andere merken. Bestel jouw buitenboordmotor op onze website of kom langs in onze vestiging in Ureterp, Friesland.

Veelgestelde vragen

Is Mercury een goede buitenboordmotor?

Mercury heeft zeer goede buitenboordmotoren. Een Mercury buitenboordmotor staat voor kracht, kwaliteit, innovatief vermogen en betrouwbaarheid. Mercury is al meer dan acht decennia lang voorloper op de internationale markt van buitenboordmotoren.

Waar kan ik Mercury buitenboordmotor onderdelen kopen?

Mercury buitenboordmotor onderdelen kun je kopen bij BuitenboordmotorWereld.nl. We hebben veel onderdelen beschikbaar en leveren zelfs met bijbehorende garantie. Vul het bestelformulier op onze website in om jouw onderdelen aan te vragen.

Hoe duur is een Mercury buitenboordmotor?

Hoe duur een Mercury buitenboordmotor is, ligt aan de motor zelf. Zo is een motor van 2.5 pk maar € 815. Maar wil je een Mercury motor van 350+ pk, dan betaal je zo’n € 40.000.

Wat is de prijs van een Mercury buitenboordmotor?

De prijs van een Mercury buitenboordmotor hangt af van de motor zelf. Zo is een motor van 2.5 pk maar € 815. Maar wil je een Mercury motor van 350+ pk, dan betaal je zo’n € 40.000.